|
|
|
|
Pris |
|
|
Klar suppe m/ boller
|
85,- |
|
|
Flødelegeret Aspargessuppe
|
95,- |
|
|
Stjerneskud
|
98,- |
|
|
Rejecocktail m/ flütes
|
98,- |
|
|
Croíssant m/ hønsesalat
|
98,- |
|
|
Røget Dyrekølle m/ spæde salater, flødestuvet spinat, ristede svampe og
flutes
|
110,- |
|
|
Røget laks på tallerken m/ spinat,
ristet champignon og
smørristet brød
|
130,- |
|
|
Laks belle vue
|
120,- |
|
|
Muslingeskal m/ dampet rødspættefilet, rejer, asparges og sauce vin blanc
|
110,- |
|
|
Tarteletter m/ hønsekød og asparges
|
85,- |
|
|
Rødtungepaupietter m/ laksefars og purløgssauce
|
Dagspr. |
|
|
|
Pris |
|
|
Helstegt svinekam - serveres på traditionel vis
|
225,- |
|
|
Svinekam stegt som vildt m/ waldorffsalat
|
230,- |
|
|
Grydestegt kalvefilét
|
230,- |
|
|
Gammeldaws oksesteg m/ glaserede perleløg og gulerødder
|
235,- |
|
|
Helstegt oksefilet m/ krølfedt, garniture og Bearnaisesauce
|
270,- |
|
|
Helstegt oksemørbrad m/ rødvinssauce og
garniture
|
298,- |
|
|
Krondyrfilet m/ brunede kartofler, waldorffsalat, surt og sødt
|
298,- |
|
|
Andesteg m/ rødkål og brunede kartofler
|
298,- |
|
|
Lammecarre m/ årstidens grønsager og lammeglace
|
310,- |
|
|
Gammeldags grydestegt kylling m/ surt og sødt
|
245,- |
|
|
Dansk limousinekalvemørbrad m/ morkelsauce og garniture
|
325,- |
|
|
Pålægsbord (begravelse)
|
188,- |
|
|
|
Pris |
|
|
Rubinsteinkage
|
85,- |
|
|
Creme Brullé m/ hjemmelavet is
|
85,- |
|
|
Citronfromage
|
85,- |
|
|
Pistacie is på nøddebund
|
98,- |
|
|
Isroulade m/ råmarinerede frugter
|
98,- |
|
|
Nøddekurv m/ 3 slags is / sorbet
|
98,- |
|
|
Islagkage
|
110,- |
|
|
Dessertbuffet
|
160,- |
|
|
|
Pris |
|
|
Klar suppe m/ boller |
85,- |
|
|
Aspargessuppe m/ kødboller
|
95,- |
|
|
Frikadeller m/ kartoffelsalat
|
110,- |
|
|
Pålægsbord og lun leverpostej
|
125,- |
|
|
Ostebord
|
125,- |
|
|
Croissant m/ hønse- eller rejesalat
|
98,- |
|
|
Biksemad
|
105,- |
|
|
Ribbenssandwich med det hele
|
120,- |
|
|
Flæskeæggekage
|
130,- |
|
|
Hot Dogs m/ diverse tilbehør
|
85,- |
|
|
|
|
Skulle De have andre ønsker end de her nævnte, opfylder vi
også gerne dette.
Alle selskabsarrangementer forudsætter min. 10 couverter.
Alle priser er incl. moms, betjening, lys og blomster.
Der må ikke smides ris eller anvendes stjernekastere og levende lys i salen.
Bringer De selv kage med, som De selvfølgelig er velkommen til, er der et tillæg på kr. 25 pr. couvert.
Der tages forbehold for prisændringer.
|
|
|
|