Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
   Selskaber
      Selskabskort
      Festmenuer
      Buffeter
      Selskabsvinkort
   Gourmetarrangement
 
   Julefrokost
   Juleanretning
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol


 
 FESTMENU NR.1 Pris
   
Rejecocktail m/ Flûtes 310,-
   
Helstegt kalkunbryst m/ broccoli, smørdampet gulerødder,
kartofler og peberodssauce
 
   
Fløderand m/ Lun hindbærsauce  
   
 FESTMENU NR.2 Pris
   
Klar suppe m/ boller 330,-
   
Gammeldaws flæskesteg m/ brunede kartofler, rødkål, surt og sødt  
   
Citronfromage  
   
 FESTMENU NR.3 Pris
   
Croissant m/ hønsesalat 378,-
   
Gammeldaws oksesteg m/ perleløg, gulerødder, kartofler, surt og sødt  
   
Hjemmelavet is  
   
 FESTMENU NR.4 Pris
   
Indbagt laks m/ spinat, hertil dilddressing 410,-
   
Helstegt oksefilét m/ ristede champignon, gulerødder, grøntsagssaute, kartoffelbranade m/ ost og krydderurter, samt sauce bearnaise.  
   
Isrand m/ frisk frugt  
   
 GOURMETMENU NR.1 Pris
   
Dampet Geddemousse, ristet torsk, variation af kål og urter, hertil hummersauce 498,-
   
Kalvemørbrad m/ urtebagte kartofler, pebercreme og frisk garniture  
   
Crepes Suzettes m/ rørt is  
   
 GOURMETMENU NR.2 Pris
   
Hummersuppe m/ rødtunge 578,-
   
Canape m/ røget gåsebryst og Foie Gras terrine  
   
Rosastegt krondyrfilet m/ årstidens grøntsager, morkelsauce og kartofler.  
   
Crème Brûlée m/ is  
   
 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap