|
|
|
|
Pris
|
|
|
Rejecocktail m/ Flûtes |
310,- |
|
|
Helstegt kalkunbryst m/ broccoli, smørdampet gulerødder,
kartofler og peberodssauce
|
|
|
|
Fløderand m/ Lun hindbærsauce |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Klar suppe m/ boller |
330,- |
|
|
Gammeldaws flæskesteg m/ brunede kartofler, rødkål, surt
og sødt
|
|
|
|
Citronfromage |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Croissant m/ hønsesalat |
378,- |
|
|
Gammeldaws oksesteg m/ perleløg, gulerødder,
kartofler, surt og sødt
|
|
|
|
Hjemmelavet is |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Indbagt laks m/ spinat, hertil dilddressing |
410,- |
|
|
Helstegt oksefilét m/ ristede champignon, gulerødder, grøntsagssaute, kartoffelbranade m/ ost og krydderurter, samt sauce bearnaise. |
|
|
|
Isrand m/ frisk frugt |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Dampet Geddemousse, ristet torsk, variation af kål og
urter, hertil hummersauce
|
498,- |
|
|
Kalvemørbrad m/ urtebagte kartofler, pebercreme og
frisk garniture
|
|
|
|
Crepes Suzettes m/ rørt is |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Hummersuppe m/ rødtunge |
578,- |
|
|
Canape m/ røget gåsebryst og Foie Gras terrine |
|
|
|
Rosastegt krondyrfilet m/ årstidens grøntsager, morkelsauce og kartofler. |
|
|
|
Crème Brûlée m/ is |
|
|
|
|
|