|
Pris
|
|
|
I et tæt samarbejde mellem Ans Kro og TSVinnovation
tilbydes et komplet vin-/gourmet arrangement med oplevelser
for alle sanser. Arrangementet foregår på "Pramdragerkroen i
Ans", hvor der er mulighed for op til 150 personer i
hyggelige og flotte omgivelser. Vi har sammensat en
spændende 5 retters menu, der kombineres med 8 forskellige
vine, som understøtter hver enkelt ret. Undervejs
informerer/underholder vi omkring såvel mad som vin, med
henblik på at give en uforglemmelig totaloplevelse.
|
|
|
|
|
|
Arrangementsprogram/Menu (eksempel) |
|
|
|
Velkomstdrink - Mousserende vin |
|
|
|
Fiskesuppe m/ Julienneurter, Black Tiger rejer og røget
Laks.
|
|
Hertil en Hvidvin |
|
|
|
Fois Gras Terrine m/ Salat, Æblefilleter og Hindbærsky. |
|
Hertil en Hvidvin |
|
|
|
Dansk Kalvemørbrad m/ Garniture og mild Sennepscreme. |
|
Hertil to forskellige rødvine |
|
|
|
Ostetallerken med diverse Franske og Danske Oste. |
|
Hertil to forskellige rødvine |
|
|
|
Grand Marnier soufflé m/ sprød Kage og marineret
blodappelsin.
|
|
Hertil en dessertvin |
|
|
|
Kaffe/The |
|
|
|
Pris pr. person (minimum 12 personer) |
925,- |
|
|