Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
   Selskaber
   Gourmetarrangement
 
   Julefrokost
   Juleanretning
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol


 
 BUSSELSKABS MENUER  
     
1.
 
Svinekoteletter med rødkål
Citronfromage
 
     
2.
 
Paneret kyllingebryst med peberodssauce
Chokoladeskål med is og frugt
 
     
3.
 
1 snitte med røget laks
Skinke med sprød svær og aspargessauce
 
     
4.
 
Tartelet med skinkefyld
Gammeldaws kylling
 
     
5.
 
Karbonader med grønærter og gulerødder
Rødgrød
 
     
6.
 
Suppe med boller
Kogt oksebryst med frossen flødepeberrod
 
     
7.

 
Krogryde af skinke med mos, ærter, perleløg, majs og cocktailpølser
Vaniliebudding med jordbærsauce
 
     
8.
 
Tunsalat med lun flutes
Paprikaschnitzel med råstegte kartofler og paprikasauce
 
     
9.
 
Rullesteg med svesker og persille
Lun mandelæblekage med flødeskum
 
     
  Pris for 2 retters menu  250,-
     
     

 

 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap