Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
      Månedens menu/vin
      A la carte
      Vinkort
      Frokostkort
   Selskaber
   Gourmetarrangement
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aalborg Taffel Akvavit
Ålborg Taffel Akvavit

 

London Dry Gin
London Dry Gin

 

Canadian Club
Canadian Club

 

Baileys
Baileys

 

Remy Martin X.O.
Remy Martin X.O.

 

Calvados Boulard
Calvados Boulard

 

Ron Zakapa
Ron Zakapa 23 år

 

Pauwel Kwak
Pauwel Kwak

 

Enebær Stout
Enebær Stout

 

Mageløs Pilsner
Mageløs Pilsner


 
 Nr. HUSETS VIN 1/1 fl. ½ fl. Glas
         
301 Sauvignon Blanc, Domaine Astruc (Hvid) 280,- 155,- 80,-
302
303
Frankrig. En opfriskende, letdrikkelig og tør hvidvin med en frisk,
citrusagtig frugtaroma. Velegnet til bl.a. fisk og skaldyr.
     
       
304 Cabernet Sauvignon, Domaine Astruc (Rød) 280,- 155,- 80,-
305
306
Frankrig. En behagelig, rund og fyldig rødvin, der er lagret 1 år på nye egefade. Vinen har en letkrydret aroma med toner af bl.a. solbær, tobak og ceder.
     
       
307 Muscat Moelleux, Arnaud de Villeneuve (Dessert) 280,-   80,-
308 Frankrig. En halvsød, opfriskende og lækker apéritif-/desserthvidvin med en herlig aroma af hyldeblomst. Perfekt til lyse desserter som is og lign.      
         
         
 Nr. HVIDVIN 1/1 fl. ½ fl. Glas
       
350 Alsace Pinot Blanc, Domaine Fernand Engel 278,- 168,-  
351
Frankrig. Aromaen er dejlig intens, frugtagtig og moden og stadig med ungt udtryk af fersken, vanilje, kvæde og krydderier. I munden er den frisk og blød. Vinen passer til de fleste forretter, frokoster og fiske-middage.
     
       
352 Alsace Riesling, Domaine Fernand Engel 310,- 178,-  
353 Frankrig. Vinen har en atraktiv fornemmelse af friskhed, frugtagtig og noter af grapefrugt og fersken. Meget rund og rig. Nydes til retter med fjerkræ og alt godt fra havet.
     
       
354 Alsace Pinot Gris, Domaine Fernand Engel 328,- 189,-  
355 Frankrig. Relativ intens vin, lidt røget og peberagtig Intensiv friskhed, magtfuld og god eftersmag. Vinen kan bruges til det meste, både som aperitif, kødretter af lyst kød med sauce og vildt fugle med vilde svampe.
     
       
356 Alsace Gewurztraminer Fernand Engel 328,- 210,-  
357
Farven er gyldent gul med ravfarvede reflektioner. Aromaen er intens og behagelig. Frisk duft af banan og kanel. Smagen har et sødt indtryk og delikat friskhed, intensiv bouquet af roser, mango og mandel. Vinen er god som aperitif, til desserter og ost.
     
       
358 Alsace Grand Cru Mandelberg, Fernand Engel 448,-    
  Usædvanlig intens, fyldig og magtfuld hvidvin med en kompleks aroma og forførende duft. Vinen har god rygrad til de lidt fyldigere retter.      
       
359 Vignes de Nicole, Domaines Paul Mas 310,-    


Frankrig, Languedoc. På skråninger i Hèrault dalen, vokser chardonnay og viognier druerne til denne vin. Markerne har været i familien Mas´s eje i over 100 år. Denne vin er traditionel vinificeret, og lageret i få måneder på egefade. Duften er blomster-agtig, med tørrede frugter og vanilie aromaer. Smagen er lang og behagelig.Vinen nydes til ost eller lette retter.
     
       
360 Côtes du Rhône Blanc, Château Mont-Redon 310,- 178,-  


Frankrig, Rhône-dalen. Denne hvide Côtes du Rhône blanc af druesorterne Grenache Blanc, Bourboulenc og Roussanne, Er en dejlig frisk, aromatisk og let parfumeret hvidvin, der nydes til alt godt fra havet eller fjerkræ.
     
       
361 Lirac Blanc, Château Mont-Redon 348,-    


Frankrig, Rhône-dalen. Château Mont-Redon fremstiller en hvid Lirac, der er lige så interessant som den røde "kultvin". Det er en usædvanlig dejlig, frisk og aromatisk hvidvin med toner af eksotiske frugter.      
       
362 Châteauneuf-du-Pape Blanc, Château Mont-Redon 538,- 298,-  
363 Frankrig, Rhône-dalen. Fantastisk hvidvin med masser af kompleksitet og en intens aroma af eksotiske frugter. Perfekt til skaldyr.
     
       
364 Bassermann Jordan Riesling Trocken 348,-    
  Tyskland, Pfalz. Dette er Bassermanns basisvin. Duften har toner af æble, citrus og pære. Smagen er sprød og forfriskende med en flot syre. Passer til skaldyr og lyse fisk.
     
       
365 Bassermann Jordan Weisser Burgunder 368,-    

Tyskland, Pfalz. Weisser Burgunder er det tyske alias for den kære Pinot Blanc, som i stigende grad er blevet mere og mere populær i Pfalz. Delikat frugt med nuancer af citrusfrugt, grønne æbler og blomster. Fed, næsten olieret, og fyldig krop. Passer til lyse fisk og salater.
     
 
366 Joseph Drouhin Macon Bussieres Les Clos 428,-    


Frankrig, Bourgogne. Denne Chablis har fine mineralske toner. En meget overbevisende Chardonnay, der tydeligt følger Drouhins linie om elegance og finesse. Bedst til lyse fisk, grønsagsretter og fjerkræ.      
 
367 Joseph Drouhin Chablis Vaudon 438,-    


Frankrig, Bourgogne. Denne Chablis er en meget attraktiv og intens aromatisk vin med toner af koriander, appelsin, citron. En karakterfuld og blød smag med stor fylde og forfriskende syre.
     
         
         
 Nr. RØDVIN 1/1 fl. ½ fl. Glas
       
404 Côtes du Rhône Rouge, Château Mont-Redon. 328,- 198,-  
405
Frankrig, Rhône-dalen. Et af de førende vinslotte i Châteauneuf-du-Pape, fremstiller denne usædvanlige Côtes du Rhône. En frugtagtig, letkrydret, fyldig og kraftig rødvin
     
       
406 Lirac Rouge, Château Mont-Redon 398,-    


Frankrig, Château Mont-Redon, der beskrives som det Rhône-dalen. førende vinslot i Châteauneuf-du-Pape, fremstiller denne usædvanlige, intense Lirac. En muskuløs og magtfuld rødvin med toner af lakrids og peber. Serveres til kraftige grill- og stegeretter.

     
407 Châteauneuf-du-Pape, Château Mont-Redon 538,- 298,-  
408
Frankrig, Rhône-dalen. Majestætiske vin med en dyb, rubinrød farve, samt blomsterog frugtagtig, krydret, urteagtig aroma og en varm, rig smag, der fylder godt i munden.      
       
409 dA LRT, Domaine Astruc 318,-    
  Frankrig, Languedoc. Domaine Astruc LRT er oprindelig et forsøg, deraf navnet som står for Limoux Red Trial.Vinen beholdt sit navn da den fik sin AOC godkendelse. Smagen er fyldig af blomme og blåbær. Nydes til pasta, grill, kylling og medium stærk ost.
     
       
410 Fleurie, Hospice de Belleville Joseph Drouhin 398,-    
  Frankrig, Beaujolais. Beaujolais med mellemtæt, spillende farve. I duften finder man modne røde bær. Smagen er fyldig og rig på frugt. Passer til lyst kød og grøntsagsretter.      
       
411 Savigny-les-Beaune Serpentiéres, Joseph Drouhin 538,-    

Frankrig, Bourgogne. Medium dyb i farve og med en indbydende Pinot Noir duft af røde frugter. Smagen er ganske rig, balanceret med god let rustik intensitet.      
       
413 Janoueix Pomerol, Château le Gabachot 528,-    
Frankrig, Bourdeax. Utrolig fornem, mørk rubinrød vin med en varm og imødekommende duft der afløses af den klassiske fyldige og næsten silkeagtige smag, der kendetegner fornem pomerol. Passer til mørkt og lyst kød, vildt og milde oste.
     
       
414 Saint Emilion Grand Cru, Château Vieux Sarpe 528,-    

Frankrig. Saint-Emillion. Perfekt exempel på en Grand Cru Saint-Émilion fra det kalkholdige plateau. Farven er dyb og tæt, duften imødekommende med en klassisk aroma af moden drue, og smagen er på én gang silkeblød og imponerende kraftig med fylde. Passer til mørkt og lyst kød, vildt og milde oste.
     
       
415 Las Condes, Carmenère 278,-    

Chile. Carmenère er druen, oprindelig fransk men dyrkes mest i Chile. Karakteristiken for druen er sødme og meget lidt syre. Farven på denne vin er mørk og duften intens af frugter med et lille hint af peber. Smagen er velafbalanceret, blød, intens og fyldig, med en meget behagelig afslutning.      
       
416 Arboleda Cabernet Sauvignon 398,-    
  Chile, Aconcagua. Dyb mørkerød farve med et let blåligt skær i kanten. Duften er fyldt med toner a modne blommer, kirsebær, krydderier, tobak og mørk chokolade. Smagen er intens og kraftig med et let strejf af sødme i eftersmagen. Passer til mørkt kød, milde oste og krydrede retter.
     
       
417 Proyecto "Cu4tro", Bodegas Concavins 288,-    

Spanien. En innovativ vin, fremstillet på 4 forskellige druesorter, fra 4 forskellige spanske regioner og lagret 4 måneder på Amerikansk eg. En kraftig og super interessant vin.
     
       
418 Pinot Noir, Clos Montblanc 338,-    

Spanien. Farven er levende kirsebær, ren og klar. Aromaer af druen og fadlagring i mindst 6 måneder på amerikansk eg. Meget behagelig og velstruktureret syre. Frugtagtige noter og en lang eftersmag. En meget atypisk fyldig pinot noir, slet ikke som vi kender pinot noir fra de køligere vinregioner.      
       
419 Itynera Primitivo, MGM Mondo del vino 348,-    

Italien. Mørkrød rubin farve. Duften er fyldt med modne frugter, krydderier og kaffe, tilsat en snert af peber. Smagen er velstruktureret og massiv med masser af modne røde bær, som omfavner de afstemte tanniner.
     
       
420 Pojega Ripasso, Guerrierei-Rizzardi 368,-    

Italien, Veneto. Flot granatrød farve. Intens bæragtig drueduft, der følges op af en karakterrig og frugtintens tør smag. Passer til mørkt kød, kraftige oste, vildt, milde ost og krydrede retter.      
       
421 Chianti Castiglioni, Marchesi de Frescobaldi 368,-    
  Italien. Velduftende moderne Chianti med elementer af jordbær og kirsebær, der går igen i den fyldige, friske smag med elegante aromaer og bløde tanniner.
     
       
422 Amarone Zironda 518,-    
  Italien. Denne Amarone ar produceret af druer som har tørret på vinhusets lofter i 120 dage. Det er en kompleks og rig vin med solmodne mørke bær, og læder tilsat et svagt vanille præg.      
       
423 Soldiers Block Shiraz 278,-    
  Australien. En flot Shiraz fra Boutinots team i Australien. Meget aromatisk med lyse frugtagtige nuancer af kirsebær, brombær og et hint af vanilje. Vinen er både frisk, med god syre og super saftig. Passer til mørkt og lyst kød.
 
     

Man kaldte ham Næsen. Han var 1800-tallets fineste vinkender, og der var ikke det slot og den årgang, han ikke kunne genkende, når han fik vinen under næsen. Han var aldrig i tvivl, hans ord var lov. Han levede kun for at snuse og smage. En dag, da han var ude og køre i sin victoria, trukket af en hest af ædelt blod, ramte vognen en bondes ladvogn og væltede. Den berømte vinsmager blev kastet ud og slog i faldet sit hoved imod en sten. Dødeligt såret og uden bevidsthed blev han båret ind i bondens hus. Mens man ventede på lægen, foreslog bondens kone, at man badede den fremmedes sår med lidt vin. En støvet flaske blev hentet op fra kælderen, en klud blev vædet i vinen og lagt på såret. Lidt af vinen løb ned ad kinden og ind i munden på den døende. Pludselig vibrerede hans næsebor, og hans læber bevægede sig. Bonden bøjede sig over ham - og hørte hans sidste ord: - Der er ingen tvivl! Dette er en fremragende bordeaux - en Cos d'Estournel 1858!      
       
424 Rebel Canyon Zinfandel, Rebel Canyon 348,-    
  Californien. Forrygende Zinfandel, der smager af californisk sol og sommer. Ingen fadnoter er lig med masser af saftig frugt og skønne varmetoner i både duft og smag. The real deal!!!
     
425 Famiglia Bianchi Malbec Organic, Valentin Bianchi 358,-    
  Argentina, Mendoza. Duften har masser af moden frugt, blomme, kirsbær og kaffe. Smagen er på samme tid både silkeblød og fed og kraftig. En imponerende vin. Passer til vildt.      
         
         
 Nr. ROSÉVIN 1/1 fl. ½ fl. Glas
       
440 Nicole Rosé, Domaine Nicole 255,-    

Frankrig, Languedoc. Vinen er fremstillet på tre af de mest klassiske syd-franske blå druesorter; Syrah, Grenache og Cinsault. Det er en usædvanlig dejlig, frisk og mellemfyldig rosévin, med en typisk lyserød farve og en aroma der er perfekt afbalanceret med syre.      
       
441 Errazuriz Rosé, cabernet sauvignon. Vina Errasuriz 298,-    
  Chile. Indbydende duft af jordbær, modne hindbær og røde kirsebær. Smagen er velafbalanceret med blød, imødekommende og afrundet struktur. Eftersmagen er forfriskende og vedvarende.      
       
442 Côtes du Rhône Rosé, Château Mont-Redon 328,-    
  Frankrig, Rhône-dalen. Farven er nærnest koral og smagen silkeblød og harmonisk. Procuceret på Grenache (60%) og cinsault (40%). En letdrikkelig livlig og frisk rosé!
 
     
443 Alsace Pinot Noir Rosé Reserve Fernand Engel. 358,-    
  Åben og intensentiv duft af moden frugt, bla. Morel, kirsebær og stikkelsbær. Herefter typisk Pinot Noir læderduft. Smagen er frisk og elegant. En letdrikkelig vin, rund og behagelig. Til mad er vinen en elegant sommervin, evt. grill med svinemørbrad, salater, kylling, eller pizza.
 
     

"Selvom mennesket består af 90% vand,
er afholdsfolkene endnu ikke tilfredse."
                   John Kendrick Bangs
     
         
         
 Nr. MOUSSERENDE VIN 1/1 fl. ½ fl. Glas
       
450 Cava Brut, Castillo montblanc 328,-    

Spanien. En lys og klar cava med fine bobler.. En frisk og elegant smag som vare ved. Den fremstilles på druerne Macabeu, Xarello og Parella ved langsom og kølig fermentering, for at "fange" de secondære aromaer, og lagres på flaske i op til to år.      
       
451 Crémant d'Alsace Brut Traditionel, Fernand Engel 428,-    
  Frankrig, Alsace. Farven er gyldent gul med ravfarvede refleksioner. Aromaen er intense og behagelig. Frisk duft af banan og kanel. Smagen har et sødt indtryk og delikat friskhed. Frisk og fin vin, som nydes som aperitif eller til ost.      
       
452 Château Malakoff, Champagne Baumet Cuvée Brut 628,-    
  Frankrig, Champagne. Pinots Meuniers fra Vallée de la Marne bringer frugtighed, Pinots Noirs fra Montagne de Reims eller Côte des Bar giver den struktur og magt, og Chardonnay garantere finesse og friskhed. En cuvée for folk, tro mod Champagne produktionens tradition! Denne cuvée er medium-tør.      
         
         
 Nr. DESSERTVIN 1/1 fl. 1/2 fl. Glas
       
500 Muscat Moelleux, Arnaud de Villeneuve 275,-   75,-

501
Frankrig. En halvsød, forfriskende og lækker apéritif-/desserthvidvin med en herlig aroma af hyldeblomst. Perfekt til lyse desserter som is og lign.
     
       
502 Moscato d'Asti, Manfredi 258,-   69,-

503
Italien. Dejlig aromatisk, druesmagende, perlende frisk og sødmefuld, takket være det lave alkoholindhold, også en behagelig let vin.      
       
504 Miguels White Sweet Port 328,-   79,-

505
Portugal. Denne fremragende hvide portvin, er frisk med rygrad, kraft og fylde. Nyd den som aperitif, eller som en drink med tonic eller til desserter med frisk frugt.      
       
506 Miguels Rosé port 328,-   79,-

507
Portugal. Denne fremragende rosé portvin, er frisk med frugt og let fylde. Nyd den som aperitif, eller som en drink med tonic, som et glas i utide eller til desserter. Nydes ved 6-8 grader.
     
       
508 Miguels Ruby port 328,-   79,-

509
Portugal. Denne fremragende ruby portvin, har en ung karakter, meget aromatisk med hint af røde frugter. En rund og behagelig afslutning.      
       
510 Miguels 10 års Tawny port 410,-   89,-

511
Portugal. Denne fremragende 10 års tawny portvin, er fyldig og fulendt med aromaer af tørrede frugter. Blød men med friskhed og lang behagelig afslutning. Nydes til desserter og ost.
     
       
512 Miguels Late Bottled Vintage port 410,-   89,-

513
Portugal. Denne fremragende late bottled vintage portvin, er fuld af kraft og fylde. Aromaer af tørrede frugter og træ. Nyd den som som et glas i utide, til desserter eller oste.      
       
514 Dry Fino Sherry, Emilio Lustau 328,-   69,-

515
Spanien.      
       
516 Cream Sherry, Emilio Lustau 328,-   69,-

517
Spanien.      
         
 Nr. VINSPECIALITETER 1/1 fl. 1/2 fl. Glas
 
Frankrig, Bordeaux
     
550 Château Kirwan Margaux 2004 998,-    
         
551 Château Lascombes Margaux 1988 998,-    
       
552 Château Haut Batailley 1996 998,-    
         
553 Château Haut Batailley, 5. Cru Classé 1985 998,-    
       
554 Château La Gurgue Margaux 1999 698,-    
         
555 Château Mavilin de Duhart Pavillac 1999 698,-    
         
556 Château Meyney Saint Estephe 1998 698,-    
         
557 Château Marquis de Terme 2000 998,-    
         
 
Frankrig, Bourgogne
     
558 Saint-Aubin 1'er Cru, Gérard Thomas 1999 628,-    
         
559 Gevrey-Chambertin, Domaine Antonin Guyon 2006 728,-    
         
560 Hautes-Côtes du Nuits Bourgogne 2009 728,-    
         
561 Hospices de Beaune 2006 728,-    
         
562 Raimat Cabernet Sauvignon 1996 628,-    
         
563 Château d´Issan Margaux 2006 1028,-    
         
564 Château Cantemerle Haut Medoc 2005 628,-    
         
565 Château Belgrave Hau-Medoc 1995 628,-    
         
566 Château La Croix Toulifaut 2000 898,-    
         
         
         
 Nr. AKVAVIT

Glas

   
         
700 Aalborg Taffel 30,-    
701 Aalborg Krone Akvavit 30,-    
702 Dild Akvavit 30,-    
703 Brøndum Snaps 30,-    
704 Lysholmer Linie 35,-    
         
         
 Nr. BITTER

Glas

   
         
705 Gammel Dansk, Bitter dram 35,-    
706 Jägermeister 35,-    
707 Fernet Branca 35,-    
708 Branca Menta 35,-    
709 Nordsø Bitter 35,-    
710 Dr. Nielsen´s Bitter 35,-    
711 Molbo Bitter 35,-    
         
         
 Nr. DIVERSE

Glas

   
         
712 Smirnoff, Vodka 45,-    
713 Barcardi, White 45,-    
714 Beefeater, London Dry Gin 45,-    
715 Pernod 45,-    
716 Campari Bitter 45,-    
         
         
 Nr. WHISKY

Glas

   
         
717 Lagavulin single malt / 6 år Pedro Ximenez finish 95,-    
718 Old Pulteney/ 2 år single malt whisky 54,-    
719 Ardbeg single malt whisky (Glen Denny) / 1 år 58,-    
720 Ben Nevis Luxus Blend/ 2 år whisky 45,-    
721 Canadian Club, Canadian Whisky 45,-    
722 Southern Comfort 45,-    
         
         
 Nr. LIKØR

Glas

   
         
722 Baileys 45,-    
723 Cointreau 45,-    
724 Drambuie 45,-    
725 Galliano Liquore, New 45,-    
726 Grand Marnier, Gul 45,-    
727 Benedictine D.O.M. 45,-    
728 Grand Marnier, Rød 45,-    
         
         
 Nr. COGNAC

Glas

   
         
729 Cognac - Tesseron Lot nr. 90 50,-    
730 Cognac - Tesseron Lot nr. 76 60,-    
731 Cognac - Tesseron Lot nr. 53 75,-    
732 Cognac - Tesseron Lot nr. 29 120,-    
733 Remy Martin X.O. 70,-    
         
         
 Nr. ARMAGNAC

Glas

   
         
734 Château Laubade XO, Bas Armagnac 45,-    
735 Château Laubade , Bas Armagnac 65,-    
         
         
 Nr. CALVADOS

Glas

   
         
736 Calvados Boulard 45,-    
737 Rollon "Horsd'Age" Calvados, Vieille Reservé 55,-    
         
         
 Nr. EAU DE VIE

Glas

   
         
738 Framboise Sauvage "Reservé", René de Miscault 38,-    
739 Poire Williams, René de Miscault 45,-    
740 Grappa 45,-    
         
         
 Nr. ROM

Glas

   
         
741 Ron Zakapa Centenario 23 år 60,-    
         
         
 Nr. BROUWERIJ BOSTEELS BRASSERIE - BELGIEN 33 cl 75 cl  
         

Brouwerij Bosteels er grundlagt i 1791 af Evarist Bosteels. Hans efterfølgere har lige siden drevet dette unikke lille familiebyggeri, således at det idag er 6. generation Ivo Bosteels, der sammen med sønnen Antoine varetager den ædle brygmester-arv. Deres passion for ølbrygning og kompromisløse stræben efter kvalitet gør de ialt 5 ølbrands til nogle af de mest interessante fra "øllandet" Belgien. Bosteels beskæftiger en snes mennesker og brygger årlig omkring 28.000 hl øl, hvoraf ca. 65% er eksport. Opskrifterne til Kwak og Tripel Karmeliet er de ældste, eksisterende øl i Belgien.
     
742 Pauwel Kwak 8,4% 39,- 110,-  


Undergæret belgisk ale. Farven er amber og smagen fyldig og med toner af karamel og banan. Den indeholder 4 slags malt inklusiv hvedemalt og ikke meget kulsyre.
 

     
743 Tripel Karmeliet 8,4% 39,- 110,-  
  Undergæret belgisk ale, brygget af byg, hvede og havre. Gæret tre gange, hvor den sidste er på flasken, hvilket giver en smule uklar farve. Kraftig cremet skum og duft af abrikos og orange. Kompleks krydret smag med lang og tydelig eftersmag af sød, moden frugt. En anelse sødere end andre kendte tripler..      
         
         
 Nr. GRAUBALLE BRYGHUS 33 cl 50 cl  
         
744 Red Irish 5,6% 85,-  
745 Honey Gold 7,3% 85,-  
746 Orange Blossom 6,0% 85,-  
747 India Pale Ale 6,2% 85,-  
748 Enebær Stout 6,0% 85,-  
         
         
 Nr. VIBORG BRYGHUS 33 cl 50 cl  
         
749 Mageløs Pilsner 4,6% 85,-  
  Mageløs! Det er en lettilgængelig, krystalklar pilsner med lys glød. Smagen er i retningen af en typisk classic, men med en god eftersmag. Håndbrygget af økologiske råvarer på bryggeriets gasfyrede kedel. Lageret i mindst 5 uger.
     


Bryggeriets historie går tilbage til 1832, hvor Chresten Olesen begyndte at brygge hvidtøl i St. Sct. Mikkels Gade nr. 7. I 1868 blev det første bayerske øl brygget i Viborg. Odin blev op gennem tiden virkelig byens bryggeri. I 1978 var produktionen oppe på 16 mill. flasker om året - i december 1978 overtog Faxe Bryggeriet. Den 1. april 1988 lukkede de Bryggeriet Odin. For første gang i 750 år havde Viborg ikke sit eget bryggeri. Denne triste periode i byens historie varede i 18 år - fra 1988 til 2006. Så kom Viborg Bryghus på banen!      
         
         

 

 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap