Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
      Månedens menu/vin
      A la carte
      Vinkort
      Frokostkort
   Selskaber
   Gourmetarrangement
 
   Julefrokost
   Juleanretning
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol


 MÅNEDENS MENU Pris
 
FORRET
Lun laksemousse på leje af ristet grønkål, mandler og
selleri, hummersauce, revet trøffel samt sprødt på
toppen, hertil lunt brød.
 
   
HOVEDRET
Rosastegt krondyrmørbrad/stegt andebryst, serveres
m/rødløgskompot, kartoffelmos m/røgede flæsketern,
gulerodspuré, dampede rosenkål, ovnbagte rodfrugter
samt morkelsauce.
 
   

OSTETALLERKEN
Ostetallerken m/figner, dadler, oliven samt kiks.

 
   

DESSERT
Risalamande m/lun kirsebærsauce

 
   
(min. 2 couverter)  
4 retter  425,-
3 retter  368,-
2 retter  298,-
   
   
 
 Årg. MÅNEDENS HVIDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
2017 Aspisheimer Riesling  85,-            328,-   
   
Økologisk hvidvin fra Rheinhessen, smagsnoter af ingefær, citrus og æble.


 
 Årg. MÅNEDENS RØDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
2006 Chateau Ramage La Batisse Cru Bourgois Superiur Haut Medoc  138,-      269,-     498,-   
   
Der er tale om klassisk Haut-Medoc vin med masser af stof og intensitet, kombineret med en overlegen stil og elegance. 50% Cabernet Sauvignon .50% Merlot. Lagret 18 mdr. på egetræ.


 
 Årg. MÅNEDENS PORTVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
  Grahams 10 years   79,-         
   
Tawny Port


 
     
 
     
     

 

 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap