Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
      Månedens menu/vin
      A la carte
      Vinkort
      Frokostkort
   Selskaber
   Gourmetarrangement
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol


 MÅNEDENS MENU Pris
 
FORRET
Sprøde pandekager med frisk stenbidderrogn, rødløg, bronzefennikel og drænet kefir.
 
   
HOVEDRET
Rosastegt kalvetournedos og lammekoteletter, serveres med ærtepuré, bælgærter, friske asparges, kartoffelroulade m/spidskål, porrer samt morkelsauce.
 
   

DESSERT
Creme brulé m/hvid chokolade samt hjemmelavet vanilieiscreme.

 
   
(min. 2 couverter)

 
3 retter  368,-
2 retter  298,-
   
   
 
 Årg. MÅNEDENS HVIDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
Côtes du Rhône Blanc, Château Mont-Redon  79,-     168,-       298,-   
   
Frankrig, Rhône-dalen. Denne hvide Côtes du Rhône blanc af druesorten Grenache Blanc, Bourboulenc og Rousanne, en dejlig frisk, aromatisk og let parfumeret hvidvin, der nydes til alt godt fra havet eller fjerkræ.


 
 Årg. MÅNEDENS RØDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
Reserve Mont-Redon, Côtes du Rhône Rouge  85,-      188,-     318,-   
   
Der er tale om klassisk Haut-Medoc vin med masser af stof og intensitet, kombineret med en overlegen stil og elegance. 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot. Lagret 18 mdr. på egetræ.


 
 
     
     

 

 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap