Kontakt/Info
 
   Menu & Vin
      Månedens menu/vin
      A la carte
      Vinkort
      Frokostkort
   Selskaber
   Gourmetarrangement
 
   Julefrokost
   Juleanretning
 
   Restauranten
   Café Stalden
   Festlokaler
   Konference
   Værelser
   Busselskabs menuer
   Golfophold
 
   Historie
   Find os
   Fødevarekontrol


 MÅNEDENS MENU Pris
 
FORRET
Laks Bellevue m/ rejer, krebs, røget lakserose
samt lunt flutes
 
   
HOVEDRET
Steak af canadisk oksefilet, hertil ristede rosenkål,
svampetimbale, bagte rodfrugter, stegt tomat m/ pancetta,
bagt kartoffel/pomfritter, sauce bearnaise.
 
   

DESSERT
Mandelfløderand på tallerken m/ hindbærsauce og friske bær

 
   
(min. 2 couverter)  
3 retter  368,-
2 retter  298,-
   
   
 
 Årg. MÅNEDENS HVIDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
2017 Aspisheimer Riesling  85,-            328,-   
   
Økologisk hvidvin fra Rheinhessen, smagsnoter af ingefær, citrus og æble.


 
 Årg. MÅNEDENS RØDVIN   pr. glas       1/2 fl.   1/1 fl,      
     
2006 Chateau Ramage La Batisse Cru Bourgois Superiur Haut Medoc  138,-      269,-     498,-   
   
Der er tale om klassisk Haut-Medoc vin med masser af stof og intensitet, kombineret med en overlegen stil og elegance. 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot. Lagret 18 mdr. på egetræ.


 
 
     
     

 

 

Ans Kro A/S | Vestre Langgade 5 | 8643 Ans By | Tlf: 86 87 00 33 | mail@anskro.dk        Sitemap