|
|
|
|
Pris
|
|
|
Marineret sild m/ Karrysalat |
275,- |
Petite filet m/ remoulade (rødspætte) |
|
Mørbradbøf m/ Champignon A'la creme |
|
Tarteletter m/ Hønsekød og asparges |
|
Osteanretning |
|
Hjemmebagt brød |
|
|
|
(Min. 10 courverter) |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
2 slags sild |
365,- |
Petite filet m/ remoulade (rødspætte) |
|
Røget laks m/ spinat |
|
Tarteletter m/ hønsekød og asparges |
|
Ribbenssteg m/ Rødkål |
|
Oksefilet m/ Kartoffelsalat |
|
Osteanretning |
|
Hjemmebagt brød |
|
|
|
(Min. 10 courverter) |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Indbagte rejer m/ sur og sød sauce |
445,- |
Røget hellefisk m/ dressing |
|
Gl.daws hønsesalat m/ mini croissant |
|
Røget Dyrekølle m/ Lun røræg |
|
Lammecarré m/ Persille Frites og Mintgelé |
|
Helstegt ungkvægmørbrad m/ kartofler, blandet salat og mild sennepscreme |
|
Osteanretning |
|
Tuc-kage m/ sødet flødeskum og bær |
|
Hjemmebagt brød |
|
|
|
(Min. 10 courverter) |
|
|
|
|
Pris
|
|
|
Geddemousse m/ spinat |
498,- |
Indbagte black tiger rejer m/ dressing |
|
Ristet torsk m/ purløgscreme |
|
Varmrøget laks på sprød salat m/ grønne asparges |
|
Serranoskinke m/ melon, oliven og pesto |
|
Kyllingebryst m/ pikantost, bacon og råstegte kartofler |
|
Oksemørbrad m/ salat |
|
Oste fra ind- og udland |
|
Kage |
|
Hjemmebagt brød |
|
|
|
(Min. 15 courverter) |
|
|
|
|
|